Over ons

[row] [span12]

Het team

[/span12] [/row] [row] [span6]
iris-wolters-hr-perspective

Iris Wolters

Generalist met meer dan 20 jaar ervaring in het HR-vak met name opgedaan in kleine tot middelgrote ondernemingen, waarvan 10 jaar als zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat ik altijd dicht op de operatie, haar medewerkers en management heb gezeten en daarom in staat ben om vanuit het ondernemerschap invulling te geven aan de HR rol en in te spelen op wat voor u, uw onderneming en medewerkers noodzakelijk is.. In deze 20 jaar heb ik zo’n beetje alles gezien en gedaan wat in bij het HR vak hoort.

Ik heb in deze jaren zowel naast CEO’s gestaan om hen vanuit mijn vak bij te staan bij het runnen van hun onderneming, in winkels van werkgevers gewerkt als met inpakkers in een warehouse om de tafel gezeten wanneer zij hulp en/of advies nodig hadden. Iedereen krijgt dezelfde persoon met dezelfde normen en waarden, hetzelfde respect en integriteit tegenover zich. Dit omdat ik mij als geen ander echt realiseer dat iedere menselijke schakel in een onderneming onmisbaar is.

View Iris’ LinkedIn profile

[/span6] [span6]

richard-fox

Richard Fox

Met meer dan 27 jaar ervaring in senior commerciële functies waarin ik vele mensen heb aangenomen en begeleid, is recruitment en headhunting mij op het lijf geschreven. Ten tijde van mijn cariere heb ik daarnaast (commerciele) trainingen gegeven op zowel individueel als op groeps-/team niveau.

Ik heb mijn ervaring opgedaan in internationale bedrijven in een grote diversiteit aan industrieen. Mijn kracht ligt met name op de gebieden sales, (online) marketing, E-commerce, IT en Cloudcomputing. Daarbinnen de functies op alle niveaus.

Ik kom graag met u in contact om de mogelijkheden van HR Perspective met u te bespreken.

View Richard’s LinkedIn profile

[/span6] [/row] [row] [content_box custom_class=”yellow”]

Onze missie

Onze kracht is om de HR rol in perspectief te blijven zien van datgene wat echt voor u, uw business en uw mensen nodig is… Niet andersom en niet meer en niet minder, keeping things in perspective… Hiertoe werken wij nauw samen met professionals die dezelfde visie, overtuiging en werkwijze hebben.

[/content_box] [/row]